MOJE ULUBIONE TEMATY FOTOGRAFICZNE

Tematem obrazu zatrzymanego w kadrze może być obecnie… wszystko!
Jednak ja mam swoje ulubione tematy zdjęć,
których rejestracja i postprodukcja dają mi szczególną satysfakcję i radość!

marysia-2

Fotografie ludzi były, są i będą podstawowym tematem fotograficznym.
Bardzo lubię portretować osoby w studio ale także rejestrować ich emocje w naturalnym otoczeniu.

Emocje to Życie…

Fotografia kulinarna daje niezwykłą możliwość zarejestrowania produktów,
które często kryją w sobie niedostrzegane na co dzień piękno form, struktur i barw.

W poszukiwaniu formy…

Przebywając w różnych miejscach, często można spotkać wiele urokliwych
zakątków, przedmiotów czy sytuacji.

Kadrować upływ czasu…

GALERIE MOICH ZDJĘĆ

Dziękuję, że tutaj jesteś!
Poznaj moje fotografie.

Czasami są to ulotne,
emocjonalne chwile zatrzymane w kadrze 
a czasami celowo wypracowane w studio pozy
w fotografiach portretowych
lub zaaranżowane układy
produktów lub kulinariów.

Każde ujęcie ma swoją historię
oraz wkład mojej pracy, czasu,
doświadczenia i zaangażowania.
Zapraszam…

Żeby zapoznać się z niewielkim zbiorem
moich prac zebranych tematycznie
najedź na przycisk > GALERIE <
w górnym pasku strony.
Otworzy się menu z wyborem galerii.

GALERIE MOICH ZDJĘĆ

Dziękuję, że tutaj jesteś!
Poznaj moje fotografie.

Czasami są to ulotne,
emocjonalne chwile zatrzymane w kadrze 
a czasami celowo wypracowane w studio pozy
w fotografiach portretowych
lub zaaranżowane układy
produktów lub kulinariów.

Każde ujęcie ma swoją historię
oraz wkład mojej pracy, czasu,
doświadczenia i zaangażowania.
Zapraszam…

Żeby zapoznać się z niewielką częścią
moich prac zebranych tematycznie
kliknij przycisk >MENU<
/trzy czerwone linie/
w górnym pasku ekranu
a następnie wybierz opcję >GALERIE<

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skonsultować swoją wizję zdjęć?
Porozmawiać o Twojej sesji?
Nie wahaj się! Doradzę, pomogę, zrealizuję!

Krzysztof Tlen

fotograf

Wyślij do mnie wiadomość /odpowiem w ciągu 24h/:

Wyślij do mnie wiadomość
/odpowiem w ciągu 24h/: